O nama

- Šrafko – Prodaja šarafa,matica,eksera,šarki,burgija,fleks ploča,alata i svih vrsta okova. Našu misiju, biti na usluzi i pomoći u nevolji, započeli smo 01.12.1994. i danas je ispunjavamo u sopstvenom prostoru, sa mladom, uvek raspoloženom ekipom, uz oko 5000 artikala..

- Naš biznis je započeo idejom da na jednom mestu ponudimo, širokom krugu kupaca, pun asortiman šrafovske robe, ali i ostale, prateće. Od početka rada, 1994.godine, pa do današnjeg dana, naša prodaja se stalno uvećavala. Ovakva tendencija nas je naterala da razmišljamo o proširenju radnog prostora. Tako smo u 1999.godini, i fizički započeli sa izgradnjom sopstvenog objekta, koji je prilagođen potrebama naših kupaca, kao i zaposlenih radnika. Taj novi objekat se nalazi u istoj ulici, ali na parceli koja nosi kućni broj 8. a u njemu raspolažemo sa 40m kvadratnih maloprodajnog prostora i isto toliko veleprodajnog, uz dosta magacinskog prostora.

- Ovom prilikom želimo se zahvaliti svim dobrim ljudima, svim kolegama, poslovnim partnerima, kao i kupcima, na svesrdnoj podršci i pomoći koju smo dobili u toku 1999.godine.

 

- Težimo ostvariti pozitivan odnos prema potrošacima time, što smo osnovani vodeći računa o normalnom razvoju trgovinske mreže, locirani smo na mestu koje zadovoljava interese i potrebe potrošaca, nudimo robu potrebnog asortimana i kvaliteta, a po cenama se trudimo da odgovaramo potrošacima. Vodimo računa o radnom vremenu kojim će kupci biti zadovoljni, trudimo se dati dobre informacije kupcima, a kao prodavci, težimo da se što više približimo i prilagodimo potrošacima.  
Svi naši stalni kupci, postali su i ostasli zato, jer nudimo kvalitetnu robu, poštujemo dogovorene rokove, a iznad svega se trudimo da svako od njih uvek bude zadovoljan.